je potřeba udělat první krok

Dopis od Otce pro Tebe

4. 7. 2020 13:00
Rubrika: Nezařazené | Štítky: dopis , Otec , Bůh

Mé dítě,

     jsem moc rád, že jsi přijal můj dopis a pozvání být tuhle malou chvíli se mnou. Je toho tolik, co bych ti chtěl říct, tolik, co bych ti chtěl ukázat. Jsi mé milované dítě, stvořil jsem tě dokonale, nejlépe, jak jsem uměl. Jsi mistrovské dílo mých rukou a jsem na tebe moc hrdý. Na všechno, co děláš a jaký jsi. Když se budeš trápit, že jsi takový a takový zase ne, tak věř, že jsi takový, jaký jsem chtěl, abys byl.

    Moc toužím s tebou být. Znovu a znovu tě volám, čekám na tebe, nikdy nepřestanu čekat, nikdy se nevzdám představy, že si budeme blízcí. Nikdy se tě nevzdám, nikdy o tebe nepřestanu bojovat, bojovat o každou malou chvíli, kdy s tebou budu moci být. Já jsem tvůj Otec a toužím být s tebou, protože jsi mé dítě, mé milované dítě. Dovolíš mi přijít k tobě blíž, dovolíš mi, abych se ti dal poznat?

    Mé dítě, nemusíš se trápit, že není vše dokonalé, že ani ty nejsi dokonalý. Já tě miluji takového, jaký jsi. Se vším, co si neseš a prožíváš. Nic se na tom nezmění, ať budeš kdekoliv, ať uděláš cokoliv, nikdy tě nepřestanu milovat. Víš, já nečekám na tvoji svatost, na to až budeš dokonalý člověk a dobrý křesťan a potom tě začnu milovat. Ne, já tě miluji už teď, vždy jsem tě miloval a vždy tě milovat budu.

    Chci ti toho tolik dát, tolik jsem toho pro tebe připravil, protože máš moji plnou důvěru. Chci tě zavést do nových míst, ukázat ti nové věci, které tě pohltí, které tě úplně dostanou. Chci ti ukázat můj pohled na tebe. Ty se možná pořád vidíš jako ten, co nemá žádnou hodnotu, jako ten, co toho tolik zkazil, nic nedokázal jako ten, co není dost dobrý pro druhé, natož tak pro mne, ale to není pravda, to jsou jen lži. Nejsi to, co jsi nedokázal. V mých očích jsi tou nejvzácnější perlou, kvůli které dám vše, co pro mě má cenu, jen abych mohl být s tebou. I svého syna dám proto, abych mohl být s tebou.

   Já vím, možná máš strach, znáš mě jako toho, který dává příkazy a po nesplnění těchto příkazů trestá. Možná jsi byl v mém jménu trestaný, možná na tebe v mém jménu kladli požadavky, které jsi nemohl unést, které ti brali svobodu a radost ze života. Možná jsi byl nucen se kvůli mně všeho vzdát. Moc mě to mrzí. Promiň, tak jsem to nechtěl. Já tě netrestám ani ti nechci nic brát. Jediné, co můžu dělat, je čekat na tvé rozhodnutí. Neboj se mne, dovol mi, abych mohl vstoupit do tvého života a konat v něm zázraky, dávat ti radost, abych mohl uzdravit všechny tvé rány, každou hanbu, kterou jsi zažíval, každé tvé zranění, odmítnutí a nepochopení. V každé chvíli jsem byl s tebou, trpěl s tebou i se s tebou radoval. Možná mi zazlíváš zlé a bolestné věci, které jsem dopustil ve tvém životě. Pamatuj, má láska je mocnější než veškeré zlo, hřích a bolest tohoto světa. Mé myšlení je vzdálené tomu lidskému, jsem tajemstvím, ale má láska je smyslem života pozemského i věčného.

    Mé dítě, neboj se, mám pro tebe připravený krásný plán. Potřebuji tě, jsi pro mne nesmírně důležitý. Dovolíš mi dát se ti poznat takový, jaký opravdu jsem...? 

Miluji tě a čekám na TEBE,

Tvůj Otec

Zobrazeno 353×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz